JOUW KOERS IN BEELD

WAT GAAN WE DOEN?

We starten met een sessie paardencoaching waarbij je een vraag kunt inbrengen over iets waarop je graag een inzicht wilt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan vragen/thema’s op het gebied van je bedrijf, je functie, een volgende stap in je loopbaan, terugkerende belemmeringen/problemen, je (persoonlijk) leiderschap.

Paardencoaching?
Paarden zijn van nature kuddedieren die feilloos aanvoelen waar in de kudde aandacht nodig is. Naast dat deze informatie voor hen letterlijk van belang is om te kunnen overleven, geven ze jou dit terug, als tijdelijk kuddelid, zodat jouw mogelijk onbewuste dynamieken bewust worden en je hiermee aan de slag kunt. Door de ervaringsgerichte aanpak doorbreek je de manier van ontwikkelen die via het zgn. “denk”-brein loopt en daarmee je gedrag stuurt. Je opent de weg naar ontwikkeling en inzichten via het zgn. “gevoels”-brein en andere zintuigen en verrijkt daarmee jezelf enorm!

Het visueel maken van je inzichten

Je gaat onder enthousiaste leiding van Nina de Bruin, onze zakelijk tekenaar, jouw opgedane inzichten op papier zetten. En dan bedoelen we niet met woorden maar met beelden. Na een tekeninstructie, waarin je handvatten krijgt aangereikt om zo helder en beeldend mogelijk vorm te geven aan jouw ervaring, teken je jouw eigen koers.

Wat heb je vandaag ervaren en wat wil je vanaf nu gaan neerzetten of gaan doen? Door het te verwerken op jouw eigen “visuele ontwikkelplan” zullen jouw inzichten gegarandeerd bij je blijven en je ontwikkeling verder helpen. Je hebt letterlijk jouw koers in beeld.

Wat neem je mee na deze workshop?

  • Je hebt jouw koers letterlijk in beeld
  • Je weet welke stappen je WEL kunt zetten en welke je beter kunt laten
  • Je hebt jezelf weer beter leren kennen door gecombineerde inzet van voelen-denken-doen
  • Je hebt je proces geborgd door het maken van je eigen visuele ontwikkelplan

Even een aantal praktische zaken

We verzorgen de 1-daagse workshop op zowel donderdag 15 december 2022 als op zaterdag 4 februari 2023.

De dag start 9.15 uur en eindigt circa 16.15 uur en wordt gegeven bij ZeeMore op locatie in Steenwijk-De Bult.

We werken met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers, waarbij de paardencoachsessie wordt begeleid door Frederika van der Meer of Petra van der Zee en waarbij Nina de Bruin de groep begeleidt bij het tekenen van je eigen unieke visuele ontwikkelplan.

All inclusive tarief voor deze inspirerende dag is € 295,= exclusief BTW. Hiervoor krijg je de individuele paardencoach-sessie, de workshop tekenen inclusief materiaal én een heerlijke lunch en andere lekkere versnaperingen. En niet te vergeten: een ONVERGETELIJKE ervaring met als resultaat jouw koers blijvend in beeld!

Heb je interesse?

Aanmelden kan via info@zeemore.nl Wil je meer informatie over de paardencoaching:

Frederika van der Meer – 0642 493 299 of Petra van der Zee – 0651 256 258

Wil je meer informatie over de workshop visueel ontwikkelplan/zakelijk tekenen:

Nina de Bruin – 0641 853236 of www.ninatekent.nl

Deel dit bericht