IMPACTVOL LEIDERSCHAP (start september 2021)

Hoe kun jij als leidinggevende meer ‘impact’ geven aan je team of organisatie?

IMPACT volgens Van Dale: uitwerking – invloed -effect

Ben jij je als leidinggevende bewust van jouw invloed maar vooral jouw effect op je team?

Je kunt hele dagen theorie gaan stampen hoe je een impactvol leidinggevende kunt worden. Maar waar het om gaat is die theorie juist in de praktijk te brengen. Wanneer ben jij als leidinggevende impactvol, zijn je leidinggevende kwaliteiten impactvol en nog handiger om te weten: wanneer dus niet?

In deze 4 daagse leergang (totale duur 4 maanden) gaan we aan de slag met jouw leiderschap. Niet vanuit allerlei theorieën , maar juist met die theorieën praktisch bezig gaan.

We starten met een individuele intake: wat is er al aanwezig, wat is je leerdoel, waar loop je tegenaan, waar wil je naar toe, wat is je visie over je leiderschap etc. Vanuit de intakes gaan we kijken welke onderwerpen er zeker aan bod gaan komen.

Tussen de 4 dagen zijn er individueel 2 sparmomenten met ons.

Ook zal er een dag in het teken staan van systemisch leiderschap. De invloed van de onderstroom in teams en organisaties kan onbewust veel invloed hebben op je functie of op jouw persoonlijk.

Na deze 4 dagen ben jij je veel meer bewust van jouw persoonlijke impact, jouw kwaliteiten en valkuilen, maar heb je voldoende handvatten en ervaringen om dit daadwerkelijk naar impactvol leiderschap om te buigen.

Niet vanuit macht, maar juist vanuit inspiratie, motivatie en een coachende manier meer effect en invloed kunnen genereren. Je visie kunnen doorvertalen in alles wat je doet.

Uiteraard zal een gedeelte van de leergang plaatsvinden bij de paarden. Paarden zijn een meester in het teruggeven van dat wat ze daadwerkelijk ervaren. Een enorme spiegel voor leiderschap, waarbij intentie en gedrag nog wel eens van elkaar willen verschillen. Een hele krachtige en impactvolle manier om daar waar we mee bezig gaan ook daadwerkelijk in de praktijk te gaan ervaren.

Start : september 2021

Duur: 4 maanden

Prijs: eur. 1995,– (vroegboekkorting: opgave vóór 1 juni 1695,-)

Locatie: Onderduikersweg 2A / 8346 KP / De Bult (Steenwijk)

Maximaal 8 deelnemers

Trainers: Petra van der Zee & Frederika van der Meer

Inschrijven

Inschrijving Zeemore Academy
  • (niet verplicht, wel handig)
    Maak hierboven de keuze waarvoor u zich wilt inschrijven
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht